Wie zijn wij?

De mensen achter N40 zijn Jacqueline Lanting-Marijs en Feico Lanting. Gezamenlijk hebben we meer dan 50 jaar ervaring bij bedrijven in de food sector, zowel in Nederland als in het buitenland. We hebben beiden een achtergrond als levensmiddelentechnoloog (Wageningen).

 

Jacqueline Lanting-Marijs

is een zeer ervaren projectmanager en productontwikkelaar. Ze heeft diverse (deels internationale) food productintroducties geïnitieerd en succesvol begeleid. Deze ervaring gebruikt ze nu om partijen bij elkaar te brengen en te ondersteunen op het gebied van innovatiemanagement. Ook faciliteert ze het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden in de agrofood sector.


 

Feico Lanting

combineert zijn internationale ervaring in diverse functies bij Unilever met zijn brede en hands-on ervaring als operationeel directeur bij Ad van Geloven (o.a. Mora snacks). Zijn FMCG expertise betreft zowel merkproducten als private labels. Hij is in staat om in korte tijd de prestaties van de operationele organisatie sterk te verbeteren, door op meerdere fronten tegelijkertijd stappen te zetten. De personele factor is hierbij cruciaal. Daarnaast begeleidt Feico bedrijven en investeerders ten aanzien van investerings- en acquisitietrajecten in de food sector.